Giriş Kayıt
Jeff Longland

Jeff Longland


Oyuncu

Jeff Longland, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu 6.0 1,874

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 144,466
2015 Dram Oyuncu 6.6 47,638
2014 Suç Oyuncu 4.2 307

Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Oyuncu 6.0 6,097
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018