Giriş Kayıt
Yurika Nakamura

Yurika Nakamura


Oyuncu

Yurika Nakamura, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Oyuncu 5.6 10
2014 Dram Oyuncu 7.5 41
2014 Dram Oyuncu 6.4 90
2014 Komedi Oyuncu 5.0 23
2013 Komedi Oyuncu 7.3 19
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018