Giriş Kayıt
Shenaz Khan

Shenaz Khan


Casting

Shenaz Khan, casting.

İsimsiz Çocuk (2007), Citizen Khan (2012), Shaandaar (2015), Yamla Pagla Deewana 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Casting 4.3 681
2017 Suç Casting 4.1 331
2015 Komedi Casting 3.7 4,069
2013 Aksiyon Casting 3.5 1,573
2012 Komedi Casting 6.4 2,653

İsimsiz Çocuk
2007 Dram Casting 7.6 35,361
Film Altyazıları
Venom (3,137) A Simple Favor (2,815) First Man (2,025) Roma (1,721) Between Worlds (1,297) Lukas (1,101) The Predator (1,037) Sky Hunter (886) Mowgli (809) Goosebumps 2: Haunted Halloween (781)
Dizi Altyazıları
Arrow (3,000) Vikings (2,944) The Flash (1,953) Supergirl (1,659) Supernatural (1,642) Counterpart (1,120) La Casa de Papel (886) Friends (737) The Big Bang Theory (716) Doctor Who (680)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018