Giriş Kayıt
Shenaz Khan

Shenaz Khan


Casting

Shenaz Khan, casting.

İsimsiz Çocuk (2007), Citizen Khan (2012), Shaandaar (2015), Yamla Pagla Deewana 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Casting 4.3 543
2017 Suç Casting 4.0 251
2015 Komedi Casting 3.6 3,254
2013 Aksiyon Casting 3.4 1,365
2012 Komedi Casting 6.4 2,602

İsimsiz Çocuk
2007 Dram Casting 7.7 34,789
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,992) The 100 (2,674) La casa de papel (2,126) Castle Rock (1,941) Sharp Objects (1,738) Preacher (1,504) The Sinner (1,204) Vikings (1,095) Westworld (889) Friends (860)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018