Giriş Kayıt
Shenaz Khan

Shenaz Khan


Casting

Shenaz Khan, casting.

İsimsiz Çocuk (2007), Citizen Khan (2012), Shaandaar (2015), Yamla Pagla Deewana 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Casting 4.2 635
2017 Suç Casting 4.1 303
2015 Komedi Casting 3.6 3,967
2013 Aksiyon Casting 3.4 1,365
2012 Komedi Casting 6.4 2,602

İsimsiz Çocuk
2007 Dram Casting 7.6 35,277
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018