Giriş Kayıt
Levi Smock

Levi Smock


Yapımcı, Senarist

Levi Smock, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 4.9 307
2017 Dram Yapımcı 5.1 561
2017 Macera Yapımcı 7.2 27
2016 Suç Senarist
Yapımcı
5.9 306
2015 Kısa Metraj Çeşitli 6.2 154
2014 Dram Yapımcı
Çeşitli
4.7 2,216

Ölenle Ölünmez
2014 Aksiyon 0 6.8 4,762
Dizi Altyazıları
Vikings (8,436) True Detective (6,369) The Punisher (4,014) Supernatural (3,333) The Big Bang Theory (3,015) Gotham (2,328) The Blacklist (1,817) Outlander (1,623) Star Trek: Discovery (1,516) Luther (1,370)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019