Giriş Kayıt
Theresia Anna Ficus

Theresia Anna Ficus


Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Theresia Anna Ficus, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni, sanat bölümü, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Asla Gözlerini Kaçırma
2018 Dram Sanat Yönetmeni 7.5 1,726
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.8 159
2015 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.4 685
2015 Komedi Set Dekoratörü 5.4 1,909
2014 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 834
2013 Gerilim Yapım Tasarımcısı 5.9 251
2013 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.0 487

Kızım ve Ben
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.3 8,527
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019