Giriş Kayıt
Cara Delevingne

Cara Delevingne (26)


Oyuncu

Cara Delevingne, 12 Ağustos 1992 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), Kağıttan Kentler (2015), The Face of an Angel (2014), Kids in Love (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1992
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
Boyu: 1.76 m
9.0 (42 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (63)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Fantastik Oyuncu    
2018 26 Dram Oyuncu 6.6 24
2018 26 Suç Oyuncu    
2018 26 Gerilim Oyuncu    
2017 25 Dram Oyuncu 6.2 12,350

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 25 Aksiyon Oyuncu 6.5 126,172

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 24 Aksiyon Oyuncu 6.1 493,334
2016 24 Dram Oyuncu 5.2 1,182

DC Filmleri Sunar: Adalet Birliği'nin Şafağı
2016 24 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 13
2015 23 Macera Oyuncu 5.8 53,620

Kağıttan Kentler
2015 23 Dram Oyuncu 6.3 83,672
2015 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 2,150
2014 22 Komedi 3.9 1,502
2014 22 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 141
2014 22 Dram Oyuncu 4.7 3,745
2013 21 Oyuncu 8.1 279
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 37,950
2012 20 Dram Oyuncu 6.6 81,636
2012 20 Oyuncu 7.9 289
2012 Dram Oyuncu 7.9 148
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,702) Shameless (4,194) Bodyguard (2,583) Castle Rock (2,264) Fear the Walking Dead (1,831) The First (1,695) Suits (1,435) La Casa de Papel (1,372) The 100 (1,271) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018