Giriş Kayıt
Pasquale Dalessio

Pasquale Dalessio


Oyuncu

Pasquale Dalessio, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu 5.9 7,040
2016 Biyografi Oyuncu 6.8 21,675
2015 Korku Oyuncu    
2015 Korku Oyuncu 6.0 907

Yargıç
2014 Suç Oyuncu 7.4 161,449

Adalet
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 299,143
2013 Komedi Oyuncu 5.7 2,778
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 45
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019