Giriş Kayıt
Rebecca Ioannou

Rebecca Ioannou


Yapımcı

Rebecca Ioannou, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Komedi Çeşitli 7.2 26,734

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Macera Çeşitli 5.6 9,756
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 460,472

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Çeşitli 7.2 226,363

Müttefik
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 120,618
2016 Gerilim Çeşitli 5.5 2,817

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Çeşitli 6.0 7,963

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 302,625
2015 Suç Çeşitli 6.2 2,052
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Zeytin
2012 Macera Çeşitli 6.6 1,462
Film Altyazıları
Suspiria (5,255) Hunter Killer (4,238) Ashes in the Snow (2,918) First Man (2,629) A Star Is Born (2,493) Der Hauptmann (1,955) Keepers (1,707) Replicas (1,506) Venom (1,455) Bird Box (1,063)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,973) Vikings (6,788) The Big Bang Theory (2,390) Black Mirror (1,758) Outlander (1,554) Gotham (1,454) Peaky Blinders (1,079) Nightflyers (1,067) La casa de papel (1,056) Friends (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019