Giriş Kayıt
Rebecca Ioannou

Rebecca Ioannou


Yapımcı

Rebecca Ioannou, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Aile Çeşitli    

Fındıkkıran ve Dört Diyar
2018 Macera Çeşitli 5.6 5,258
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 445,168

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Çeşitli 7.2 220,264

Müttefik
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 117,289
2016 Gerilim Çeşitli 5.5 2,734

Arkadaşlarını Öldür
2015 Komedi Çeşitli 6.0 7,837

Görevimiz Tehlike 5
2015 Aksiyon Çeşitli 7.4 296,640
2015 Suç Çeşitli 6.2 2,049
2015 Kısa Metraj Yapımcı    

Zeytin
2012 Macera Çeşitli 6.6 1,434
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,056) The Big Bang Theory (2,994) Titans (2,167) Better Call Saul (1,200) The Gifted (1,132) La Casa de Papel (1,107) Outlander (1,090) Legends of Tomorrow (1,082) Supergirl (944) Doctor Who (932)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018