Giriş Kayıt
Ujikatsu Ohmori

Ujikatsu Ohmori


Yapımcı

Ujikatsu Ohmori, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yapımcı 5.1 225
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 241
2013 Gizem Yapımcı 6.2 246
2013 Dram Yapımcı 5.3 225
2012 Dram Yapımcı 5.4 313
2011 Dram Yapımcı 5.9 61
2010 Suç Yapımcı 6.1 167
Dizi Altyazıları
Vikings (3,841) Arrow (2,162) The Flash (2,153) Supernatural (1,613) Titans (1,577) Doctor Who (1,398) Outlander (1,309) The Gifted (1,088) The Big Bang Theory (1,020) La Casa de Papel (901)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018