Giriş Kayıt
Soo-hyuk Lee

Soo-hyuk Lee


Oyuncu

Soo-hyuk Lee, oyuncu.

Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.6 172
2016 Komedi Oyuncu 7.3 327
2016 Suç Oyuncu 7.3 62
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 440
2014 Dram Oyuncu 6.7 39
2014 Komedi Oyuncu 7.1 186

Korku Hikayeleri 2
2013 Korku Oyuncu 5.5 229

Shark
2013 Dram Oyuncu 7.8 122
2012 Komedi Oyuncu 5.9 445
2012 Oyuncu 6.5 20
2011 Dram Oyuncu 8.5 193

Derin Köklü Ağaç
2011 Dram Oyuncu 8.4 239
2010 Dram Oyuncu 6.0 21
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018