Giriş Kayıt
Kalpana Pot

Kalpana Pot


Oyuncu

Kalpana Pot, oyuncu.

Days of Our Lives (1965) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.9 5,096
2017 Komedi Oyuncu 3.9 43
2016 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 6.2 103,069

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 Dram Oyuncu 5.7 814

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.6 6,311
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,489
Dizi Altyazıları
Vikings (9,684) Supernatural (3,970) Titans (2,148) The Gifted (1,404) The Big Bang Theory (1,267) La Casa de Papel (1,067) Manifest (1,060) Black Mirror (1,007) Peaky Blinders (943) Friends (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018