Giriş Kayıt
Mia Goth

Mia Goth (29)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Mia Gypsy Mello da Silva Goth, 25 Ekim 1993 Southwark, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

2016 yılının Ekim ayında Shia LaBeouf ile evlendi.

Yaşam Kürü (2016), Karanlık Sır (2017), High Life (2018), X (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Mia Gypsy Mello da Silva Goth
Doğum Tarihi: 25 Ekim 1993
Doğum Yeri: Southwark, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.77 m
8.1 (20 Oy)
  • Currently 161/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Oyuncu 6.9 2,521
2022 29 Korku Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.2 13,645
2022 29 Korku Oyuncu 7.0 17,480
2022 29 Animasyon Oyuncu 6.8 12,409
2021 28 Dram Oyuncu 4.3 460
2020 27 Komedi Oyuncu 6.7 56,159

Çarpıcı Kız
2019 26 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 1,774
2018 25 Macera Oyuncu 5.8 37,008
2018 25 Fantastik Oyuncu 6.7 81,424

Karanlık Sır
2017 24 Dram Oyuncu 6.7 33,239

Yaşam Kürü
2016 23 Dram Oyuncu 6.4 101,354
2015 22 Macera Oyuncu 7.1 221,007
2015 22 Dram Oyuncu 6.4 17,628
2014 21 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 97

İtiraf: Bölüm 2
2013 20 Dram Oyuncu 6.6 93,987
2013 Dram Oyuncu 7.8 9,643
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023