Giriş Kayıt
James Hamme

James Hamme


Sanat Bölümü, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

James Hamme, sanat bölümü, oyuncu, yönetmen asistanı.

Comedians in Cars Getting Coffee (2012), Creative Control (2015), Condemned (2015), (2014) Bana Bak Philip (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 1,257
2017 Dram Sanat Bölümü 5.7 716
2017 Dram Çeşitli    
2017 Suç Sanat Bölümü 4.1 172
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.1 8,470
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 3,183
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.2 769
2016 Dram Sanat Bölümü 4.0 600

Bir Dilim Aşk
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.6 1,123
2015 Dram Çeşitli 5.5 1,231
2015 Korku Çeşitli 3.6 923

Aşk Vizesi
2014 Komedi Çeşitli 4.6 2,812
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.7 40
2014 Macera Çeşitli 6.7 3,719
2014 Dram Çeşitli 4.8 700
2014 Komedi Çeşitli 6.7 1,665

Büyümek ve Diğer Yalanlar
2014 Komedi Çeşitli 4.6 629

Bana Bak Philip
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 4,745
2014 Dram Çeşitli 4.9 531
2014 Dram Çeşitli 7.4 99,468
2012 Komedi Çeşitli 8.1 7,481
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018