Giriş Kayıt
James Hamme

James Hamme


Sanat Bölümü, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

James Hamme, sanat bölümü, oyuncu, yönetmen asistanı.

Comedians in Cars Getting Coffee (2012), Creative Control (2015), Condemned (2015), (2014) Bana Bak Philip (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 1,388
2017 Dram Sanat Bölümü 5.7 989
2017 Dram Çeşitli 4.9 41
2017 Suç Sanat Bölümü 4.1 221
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 9,046
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 3,339
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.2 838
2016 Dram Sanat Bölümü 4.1 636

Bir Dilim Aşk
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.6 1,217
2015 Dram Çeşitli 5.4 1,929
2015 Korku Çeşitli 3.6 945

Aşk Vizesi
2014 Komedi Çeşitli 4.6 3,238
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.9 85
2014 Macera Çeşitli 6.6 3,975
2014 Dram Çeşitli 4.8 734
2014 Komedi Çeşitli 6.7 1,932

Büyümek ve Diğer Yalanlar
2014 Komedi Çeşitli 4.7 677

Bana Bak Philip
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 5,625
2014 Dram Çeşitli 4.9 624
2014 Dram Çeşitli 7.4 101,936
2012 Komedi Çeşitli 8.1 7,952
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019