Giriş Kayıt
James Hamme

James Hamme


Sanat Bölümü, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

James Hamme, sanat bölümü, oyuncu, yönetmen asistanı.

Comedians in Cars Getting Coffee (2012), Creative Control (2015), Condemned (2015), (2014) Bana Bak Philip (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 1,319
2017 Dram Sanat Bölümü 5.6 869
2017 Dram Çeşitli 5.0 39
2017 Suç Sanat Bölümü 4.1 195
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 8,816
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 3,244
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.2 824
2016 Dram Sanat Bölümü 4.1 621

Bir Dilim Aşk
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.6 1,177
2015 Dram Çeşitli 5.4 1,900
2015 Korku Çeşitli 3.6 938

Aşk Vizesi
2014 Komedi Çeşitli 4.6 3,195
2014 Komedi Sanat Bölümü 7.9 85
2014 Macera Çeşitli 6.6 3,921
2014 Dram Çeşitli 4.8 719
2014 Komedi Çeşitli 6.7 1,919

Büyümek ve Diğer Yalanlar
2014 Komedi Çeşitli 4.7 672

Bana Bak Philip
2014 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.3 5,563
2014 Dram Çeşitli 4.8 621
2014 Dram Çeşitli 7.4 100,394
2012 Komedi Çeşitli 8.1 7,645
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,857) Supernatural (1,748) Titans (1,356) Outlander (1,165) Better Call Saul (1,006) La Casa de Papel (918) Doctor Who (839) Arrow (834) Kidding (757) Supergirl (722)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018