Giriş Kayıt
Abigail Rich

Abigail Rich (34)


Oyuncu

Abigail Rich, 22 Nisan 1984 doğumlu oyuncu.

Felekten Bir Gece 3 (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1984
Takma İsmi: Abby
Burcu: Boğa
Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ocean's 8
2018 34 Aksiyon Oyuncu 6.2 127,907
2016 32 Reality-TV Oyuncu 7.3 177
2016 32 Aksiyon Oyuncu 6.6 187,019

Vurgun
2016 32 Suç Oyuncu 5.4 15,593
2016 32 Romantik Oyuncu 6.3 664
2015 31 Komedi Oyuncu 3.0 272

Sakar Koruma 2
2015 31 Aksiyon Oyuncu 4.4 30,258

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 30 Dram Oyuncu 6.0 30,008

Felekten Bir Gece 3
2013 29 Komedi Oyuncu 5.8 265,875
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019