Giriş Kayıt
Hye-Soon Heo

Hye-Soon Heo


Görsel Efekt, Animasyon

Hye-Soon Heo, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.2 5,768

Yeşil Ok
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.3 2,448

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.2 21,515

Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz
2010 Animasyon Animasyon 7.3 21,218

Spectre
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.3 2,097

Harika Kadın
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.4 14,183

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
9.2 181,617
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019