Giriş Kayıt
Hye-Soon Heo

Hye-Soon Heo


Görsel Efekt, Animasyon

Hye-Soon Heo, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süpermen/Shazam Black Adam'ın Dönüşü
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.2 5,676

Yeşil Ok
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.3 2,401

Superman ve Batman: Kıyamet
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.2 21,258

Adalet Birliği: İki Dünyada Kriz
2010 Animasyon Animasyon 7.3 20,922

Spectre
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.3 2,051

Harika Kadın
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.4 14,009

Avatar: Son Havabükücü
2003 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
9.2 177,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018