Giriş Kayıt
Lawrence Kruckeberg

Lawrence Kruckeberg


Oyuncu, Dublör

Lawrence Kruckeberg, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Oyun
2014 Gerilim Dublör 5.6 8,498

Son Kalan
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 240,320
2013 Aksiyon Oyuncu 2.2 1,673
2013 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.5 2,659
2012 Aksiyon Çeşitli 8.3 24,916
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018