Giriş Kayıt
Greg Yolen

Greg Yolen


Yapımcı, Senarist

Greg Yolen, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Yapımcı 7.2 229,162

Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2015 Dram Yapımcı 6.9 57,289

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 Biyografi Yapımcı 6.2 35,732

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Çeşitli 5.5 211,933

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Çeşitli 4.9 205,442
2011 Komedi Çeşitli 6.8 61
2010 Aile Senarist 8.0 1,790
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019