Giriş Kayıt
Brianna Matthews

Brianna Matthews


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Brianna Matthews, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 82
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.6 29
2014 Dram Çeşitli 6.1 2,704

Havada Aşk Var
2013 Romantik Çeşitli 6.4 4,133
2002 Game-Show Çeşitli 4.2 20,301
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018