Giriş Kayıt
Lynn

Lynn


Oyuncu

Lynn, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 6.2 45
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 404
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 278
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 350
2016 Oyuncu 7.3 815
2016 Animasyon Oyuncu 8.7 2,412
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 44
2016 Animasyon Oyuncu 5.4 311
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 297
2015 Fantastik Oyuncu 4.9 15
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,620

Doraemon
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 4,671
2014 Animasyon Oyuncu 7.7 1,471
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 66
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 1,510
2013 Animasyon Oyuncu 7.3 2,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018