Giriş Kayıt
Sean Grandillo

Sean Grandillo (26)


Oyuncu

Sean Grandillo, 09 Aralık 1992 doğumlu oyuncu.

(2015) Scream: The TV Series (2015), (2016) King Cobra (2016), (2017) Rise (2017), (2016) Madtown (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Aralık 1992
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.1 3,997
2016 24 Dram Oyuncu 6.4 595
2016 24 Suç Oyuncu 5.6 6,712
2015 Suç Oyuncu 7.3 29,007
2015 Suç Oyuncu 7.7 9,832
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019