Giriş Kayıt
Daniel Jarvie

Daniel Jarvie


Oyuncu, Casting

Daniel Jarvie, oyuncu, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 8.9 536,881

Özgürlük Yürüyüşü
2014 Biyografi Casting 7.5 75,500

Lise Macerası
2014 Komedi Oyuncu 5.8 8,716

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Çeşitli 7.5 562,425

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 111,569
2013 Dram Çeşitli 8.4 21,319

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Çeşitli 3.5 58,353
2013 Komedi Çeşitli 7.8 20,063
2013 Dram Oyuncu 7.6 21,969
Dizi Altyazıları
Vikings (5,814) Supernatural (2,616) Titans (2,519) The Flash (1,714) The Gifted (1,277) Doctor Who (1,230) The Big Bang Theory (1,059) Outlander (1,058) La Casa de Papel (1,007) Black Mirror (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018