Giriş Kayıt
Katie Folger

Katie Folger


Oyuncu

Katie Folger, oyuncu.

Gün Batımından Şafağa (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 3.7 246
2016 Komedi Oyuncu 5.2 48
2016 Gizem Oyuncu 7.9 844
2015 Komedi Oyuncu 5.7 261
2015 Komedi Oyuncu 5.4 5,725

Gün Batımından Şafağa
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 17,286
2013 Komedi Oyuncu 6.7 111
2013 Komedi Oyuncu 6.2 2,369
Dizi Altyazıları
True Detective (4,750) Shameless (3,738) Vikings (2,101) Inside No. 9 (1,650) Counterpart (1,491) Project Blue Book (1,334) The Blacklist (1,208) Arrow (1,184) The Flash (1,146) This Is Us (763)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019