Giriş Kayıt
Takashi Sugimoto

Takashi Sugimoto


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Takashi Sugimoto, kameraman, görüntü yönetmeni.

Attack on Titan: Part 1 (2015), Izo (2004), Attack on Titan: Part 2 (2015), Terumae romae II (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Kameraman 4.8 3,893
2015 Aksiyon Kameraman 5.1 11,105
2014 Komedi Kameraman 8.0 237
2014 Komedi Kameraman 6.1 519
2012 Gizem Kameraman 6.7 268
2012 Komedi Kameraman 6.4 373
2012 Belgesel Görüntü Yönetmeni 6.8 101
2010 Kameraman 5.4 324
2008 Dram Kameraman 6.5 207
2007 Komedi Kameraman 6.1 124
2004 Aksiyon Kameraman 6.2 4,236
2003 Aksiyon Kameraman 5.2 372
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019