Giriş Kayıt
Christopher Terrell Brown

Christopher Terrell Brown


Oyuncu

Christopher Terrell Brown, oyuncu.

Gerçek İsmi: Christopher Terrell Brown
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hesaplaşma
2016 Dram Oyuncu 5.3 13,421

Büyük Açık
2015 Biyografi Oyuncu 7.8 305,409
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 34,201
2015 Macera Oyuncu 6.3 1,946
2015 Komedi Çeşitli 7.1 30,930
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019