Giriş Kayıt
Brian Oakley

Brian Oakley


Yapımcı, Oyuncu

Brian Oakley, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 4.9 768
2015 Dram Yapımcı 7.1 6,256
2014 Komedi 5.5 5,267
2014 Korku Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı 5.1 1,674
2013 Korku Oyuncu 2.7 534
- Korku Yapımcı    
Film Altyazıları
Roma (4,920) The House with a Clock in Its Walls (3,843) Venom (3,415) First Man (2,510) A Simple Favor (2,005) Lukas (1,386) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,295) Backtrace (1,200) Bird Box (1,108) The Predator (1,049)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,732) Vikings (2,959) The Flash (1,997) Arrow (1,876) The Protector (1,013) La Casa de Papel (965) Friends (906) The Big Bang Theory (791) Outlander (764) Black Mirror (743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018