Giriş Kayıt
Narin Oz

Narin Oz


Oyuncu

Narin Oz, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Narin Ozenci
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.0 1,158
2016 Komedi Oyuncu 6.2 1,025
2016 Suç Oyuncu 3.4 134
2013 Korku Oyuncu 7.3 515
2012 Dram Oyuncu 6.8 47,495
Dizi Altyazıları
Vikings (5,797) Supernatural (2,614) Titans (2,513) The Flash (1,680) The Gifted (1,276) Doctor Who (1,211) The Big Bang Theory (1,041) Outlander (1,038) La Casa de Papel (1,000) Black Mirror (983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018