Giriş Kayıt
Ernest 'Ernie' Douglas Nichols

Ernest 'Ernie' Douglas Nichols


Oyuncu, Yapımcı

Ernest 'Ernie' Douglas Nichols, oyuncu, yapımcı.

Web Sitesi:
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera 4.6 115
2015 Korku 4.7 26
2015 Korku Oyuncu 2.1 117
2015 Aksiyon 5.3 28
2013 Korku 4.9 38
2013 Korku Oyuncu 2.7 534
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.0 19
Dizi Altyazıları
Vikings (6,867) Supernatural (2,041) Titans (1,725) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,335) Friends (1,010) The Flash (933) La Casa de Papel (852) Arrow (824) Black Mirror (709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018