Giriş Kayıt
Richard Bachellor

Richard Bachellor


Oyuncu

Richard Bachellor, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,339
2016 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.4 1,693
2015 Aksiyon Çeşitli 2.9 896
2015 Aksiyon Oyuncu 3.4 499
2013 Aksiyon Oyuncu 3.7 107

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,977
Dizi Altyazıları
Shameless (2,484) The Sinner (2,258) Better Call Saul (1,930) A Discovery of Witches (1,538) Bodyguard (1,477) Castle Rock (1,286) La Casa de Papel (1,252) The 100 (1,212) Suits (1,042) Fear the Walking Dead (998)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018