Giriş Kayıt
Jonas Dinal

Jonas Dinal


Oyuncu

Jonas Dinal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 5.7 250

Dünya Senin
2018 Komedi Oyuncu 6.4 2,547
2016 Dram Oyuncu 6.9 2,302
2015 Gerilim Oyuncu 5.9 96
2015 Aile Oyuncu 6.7 249
2015 Dram Oyuncu 4.6 43
2013 Gerilim Oyuncu 5.7 412

Şirinler 2
2013 Animasyon Oyuncu 5.4 34,250

Jo'nun Mahallesi
2013 Suç Oyuncu 5.7 140

Gözcü
2012 Suç Oyuncu 5.7 2,329
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019