Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu.

Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 6
2016 Animasyon Oyuncu 5.2 135
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 12,160
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.5 398

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.4 794
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 921
2014 Aksiyon Oyuncu 9.2 8,397
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,059) Better Call Saul (3,244) The 100 (2,087) La casa de papel (1,945) Sharp Objects (1,419) Suits (1,373) Vikings (1,127) Friends (1,055) Black Mirror (999) Yellowstone (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018