Giriş Kayıt
Sara Cravens

Sara Cravens


Oyuncu

Sara Cravens, oyuncu.

Batman: Arkham Knight (II) (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 5.9 169
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 369
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 14,382
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.6 1,706

Karlar Kraliçesi 2
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,983
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 1,060
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 10,396
Dizi Altyazıları
Vikings (12,607) True Detective (6,215) The Punisher (5,901) The Big Bang Theory (3,437) Supernatural (3,415) Luther (2,606) Gotham (2,401) The Blacklist (1,936) Star Trek: Discovery (1,821) Project Blue Book (1,713)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019