Giriş Kayıt
Tony DeBenedetto

Tony DeBenedetto


Yapımcı, Oyuncu

Tony DeBenedetto, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Korku Yapımcı 8.3 10
2017 Korku Yapımcı 4.0 90
2016 Suç Yapımcı 4.1 106
2014 Gerilim Oyuncu 4.2 469
2014 Korku Yapımcı 5.3 50
2013 Dram Yapımcı 3.7 389
2012 Komedi Yapımcı 6.8 17
2011 Korku Yapımcı 4.0 810
Dizi Altyazıları
True Detective (4,779) Shameless (3,748) Vikings (2,111) Inside No. 9 (1,651) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,341) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,160) This Is Us (769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019