Giriş Kayıt
Sara Serraiocco

Sara Serraiocco (28)


Oyuncu

Sara Serraiocco, 13 Ağustos 1990 doğumlu oyuncu.

Salvo (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1990
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 28 Oyuncu 7.3 17
2017 Dram Oyuncu 8.1 13,961
2017 27 Komedi Oyuncu 5.9 410
2017 27 Komedi Oyuncu 5.7 207
2016 26 Dram Oyuncu 7.0 301
2015 25 Dram Oyuncu 5.9 221
2013 23 Suç Oyuncu 6.0 1,036
Dizi Altyazıları
Vikings (11,446) The Punisher (5,421) True Detective (3,486) The Big Bang Theory (3,024) Supernatural (3,022) Luther (2,417) Gotham (2,128) The Blacklist (1,601) Star Trek: Discovery (1,537) Project Blue Book (1,534)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019