Giriş Kayıt
Aksel Bonfil

Aksel Bonfil


Senarist, Oyuncu

Aksel Bonfil, senarist, oyuncu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008), Güneşi Beklerken (2013), Kiraz Mevsimi (2014), Söz (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.4 1,604
2018 Komedi Oyuncu 5.4 20
2017 Aksiyon Senarist 6.9 2,091
2015 Komedi Senarist 4.9 112
2014 Komedi Senarist 5.5 998
2013 Biyografi Oyuncu 7.8 17,031
2013 Dram Senarist 6.8 1,197
2008 Komedi Senarist
Oyuncu
6.4 3,686
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019