Giriş Kayıt
Ryan Cunningham

Ryan Cunningham (29)


Görsel Efekt, Yapımcı

Ryan Cunningham, 11 Şubat 1990 doğumlu görsel efekt, yapımcı.

Ben, Earl ve Ölen Kız (2015), Dedektif Galban (2016), Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016), Ithaca (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Şubat 1990
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Anne!
2017 27 Dram Görsel Efekt 6.6 157,045
2017 27 Macera Yapımcı 6.4 531

Kaptan Fantastik
2016 26 Komedi Görsel Efekt 7.9 159,448
2016 26 Komedi Yapımcı 7.1 212
2016 26 Aksiyon Görsel Efekt 4.5 160

Dedektif Galban
2016 26 Suç Görsel Efekt 4.3 11,978
2016 26 Dram Görsel Efekt 6.1 4,987
2016 26 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 56
2015 25 Dram Görsel Efekt 5.5 2,160
2015 25 Biyografi 6.6 16,105

Ben, Earl ve Ölen Kız
2015 25 Komedi Görsel Efekt 7.8 112,688
2015 25 Dram Görsel Efekt 7.8 63,847
2014 24 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 100,517
2014 24 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 205,867

Çılgın Haber Ekibi
2013 23 Komedi Görsel Efekt 6.3 156,187

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 23 Macera Görsel Efekt 5.8 102,359

Pasifik Savaşı
2013 23 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 443,859

G.I. Joe: Misilleme
2013 23 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 165,567

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 23 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 183,459
1993 3 Macera Görsel Efekt 8.1 783,692
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019