Giriş Kayıt
William Woods

William Woods


Yapımcı

William Woods, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapımcı 6.3 3,255
2015 Kısa Metraj Yapımcı 8.5 6
2014 Kısa Metraj Yapımcı 5.3 606
2013 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 8
2012 Komedi Yapımcı 8.2 43
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019