Giriş Kayıt
Diana Penty

Diana Penty


Oyuncu

Diana Penty, oyuncu.

Parmanu: The Story of Pokhran (2018), Cocktail (2012), Happy Bhaag Jayegi (2016), Lucknow Central (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 4.5 850
2018 Aksiyon Oyuncu 7.8 16,240
2017 Dram Oyuncu 6.2 2,186
2016 Komedi Oyuncu 6.4 4,493
2013 Dram Oyuncu 6.7 4,471
2012 Komedi Oyuncu 6.3 12,166
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019