Giriş Kayıt
Jonathan Duffy

Jonathan Duffy


Yapımcı

Jonathan Duffy, yapımcı.

6 Years (2015), Hellion (2014), The Long Dumb Road (2018), Pit Stop (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 6.0 1,484

Sizi Rahatsız Ettiğim İçin Özür Dilerim
2018 Komedi Yapımcı 7.0 41,779
2018 Belgesel Yapımcı 5.6 32
2018 Dram Yapımcı 6.8 1,050
2017 Komedi Yapımcı 5.7 864
2017 Suç Yapımcı 4.6 129
2015 Dram Yapımcı 5.6 10,168
2014 Dram Yapımcı 6.1 5,097
2013 Dram Yapımcı 6.0 1,320
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019