Giriş Kayıt
Nicholas Bluff

Nicholas Bluff (25)


Kameraman, Senarist

Nicholas Bluff, 03 Mayıs 1993 doğumlu kameraman, senarist.

Mabet (2015), I Am Here (2014), I blodet (2016), (2014) Heartless (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1993
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 24 Dram Kameraman 5.4 396
2016 23 Dram Kameraman 6.1 544
2015 22 Kısa Metraj Senarist    

Mabet
2015 22 Dram Kameraman 7.2 1,102
2014 21 Dram Kameraman 5.1 1,413
2014 Dram Kameraman 6.8 833
Dizi Altyazıları
True Detective (6,956) Shameless (3,346) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,922) Shooter (1,599) Gotham (1,472) The Umbrella Academy (1,108) The Blacklist (1,043) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019