Giriş Kayıt
Daniel Chapple

Daniel Chapple


Oyuncu

Daniel Chapple, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 1,286

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 Aksiyon Oyuncu 5.5 60,263

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Oyuncu 7.7 533,808

Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8.0 606,578

Öteki
2013 Komedi Oyuncu 6.5 43,427
2013 Suç Oyuncu 6.8 334
2013 Komedi Oyuncu 5.8 268

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Oyuncu 8.1 385,587
2013 Biyografi Oyuncu 5.7 3,529
Dizi Altyazıları
True Detective (7,668) Shameless (3,747) Vikings (2,344) Inside No. 9 (1,823) Counterpart (1,350) The Blacklist (1,207) Shooter (1,135) Arrow (1,102) Gotham (982) The Flash (898)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019