Giriş Kayıt
Andrew Blumenthal

Andrew Blumenthal


Oyuncu

Andrew Blumenthal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    

Ay'ın Sırrı
2015 Komedi Oyuncu 6.1 7,337
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 16,819
2014 Gerilim Oyuncu 6.5 727
2013 Komedi Oyuncu 3.0 514
2012 Gerilim Oyuncu 5.2 145

Benim Yolum
2012 Biyografi Oyuncu 6.9 2,402
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018