Giriş Kayıt
Andrew Blumenthal

Andrew Blumenthal


Oyuncu

Andrew Blumenthal, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu    

Ay'ın Sırrı
2015 Komedi Oyuncu 6.1 7,451
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 17,079
2014 Gerilim Oyuncu 6.5 734
2013 Komedi Oyuncu 3.0 515
2012 Gerilim Oyuncu 5.2 148

Benim Yolum
2012 Biyografi Oyuncu 6.9 2,428
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018