Giriş Kayıt
Hiroaki Tsutsumi

Hiroaki Tsutsumi


Müzisyen

Hiroaki Tsutsumi, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzik 7.3 828
2015 Animasyon Müzik 6.2 123
2015 Animasyon Müzik 6.7 846
2014 Dram Müzik 7.1 2,228
2014 Animasyon Müzik 8.2 282
Dizi Altyazıları
Vikings (9,992) Supernatural (4,160) Titans (2,331) The Gifted (1,495) The Big Bang Theory (1,328) La Casa de Papel (1,160) Manifest (1,111) Black Mirror (1,096) Peaky Blinders (1,012) Friends (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018