Giriş Kayıt
Silvia D'Amico

Silvia D'Amico


Oyuncu

Silvia D'Amico, oyuncu.

Huysuzluğu Bırak (2015), Il rosso e il blu (2012), (2017) The Place (2017), (2013) Anni felici (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Oyuncu 6.5 50
2018 Komedi Oyuncu 7.2 43
2017 Komedi Oyuncu 7.1 6,320
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 18
2017 Komedi Oyuncu 6.5 345
2016 Komedi Oyuncu 7.2 254

Huysuzluğu Bırak
2015 Suç Oyuncu 7.2 2,937
2013 Dram Oyuncu 6.4 804
2012 Dram Oyuncu 6.4 649
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019