Giriş Kayıt
Robin K. Flynn

Robin K. Flynn


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Robin K. Flynn, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi.

Designated Survivor (2016), Slasher (2016), The Escape (2016), Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 78,120
2016 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.9 1,175
2016 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.6 59,912
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.7 8,888

Diriliş
2015 Macera Yönetmen Asistanı 8.0 622,810

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Çeşitli 7.2 139,174
2012 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi
0
7.3 17

Gizli Dosyalar
1993 Dram Çeşitli 8.7 183,745
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019