Giriş Kayıt
Ryota Nakanishi

Ryota Nakanishi


Oyuncu

Ryota Nakanishi, oyuncu.

Bad Genius (2017), Sevmek Gibi (2012), Sha po lang: taam long (2017), Shi mian (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Ryota
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku 5.9 318
2017 Aksiyon 6.6 2,264
2017 Korku 6.2 716
2017 Komedi 7.7 12,939
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,545

Sevmek Gibi
2012 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.0 8,930
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019