Giriş Kayıt
Seth Austin

Seth Austin


Oyuncu, Dublör

Seth Austin, oyuncu, dublör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Oyuncu 3.2 649
2017 Macera Oyuncu 8.0 49,414

Koruyucular
2017 Aksiyon Dublör 7.4 76,034
2013 Aile Oyuncu 3.9 76
2013 Aksiyon Dublör 7.5 183,331
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 27

Uçan Tekme
2011 Aksiyon Dublör 6.2 4,015
2010 Komedi Oyuncu 3.8 2,874
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019