Giriş Kayıt
Bailey De Young

Bailey De Young (29)


Oyuncu

Bailey Marie Buntain, 16 Eylül 1989 Sacramento, California, ABD doğumlu oyuncu.

Faking It (2014), Bunheads (2012), Petals on the Wind (2014), The Marvelous Mrs. Maisel (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bailey Marie Buntain
Doğum Tarihi: 16 Eylül 1989
Doğum Yeri: Sacramento, California, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.52 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 8.7 39,011
2015 26 Gerilim Oyuncu 5.8 523
2014 25 Dram Oyuncu 6.2 3,723
2014 Komedi Oyuncu 7.4 12,757
2012 Komedi Oyuncu 7.6 7,430
2009 Komedi Oyuncu 7.5 40,605
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019