Giriş Kayıt
Kim Go-Eun

Kim Go-Eun


Oyuncu

Kim Go-Eun, oyuncu.

Dokkaebi (2016), Cheese in the Trap (2016), Memories of the Sword (2015), EunGyo (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (4 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Fantastik Oyuncu 8.8 5,118
2016 Dram Oyuncu 6.9 440
2016 Komedi Oyuncu 7.5 1,655
2015 Suç Oyuncu 6.6 325

Emanet
2015 Dram Oyuncu 6.8 1,145
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,480

Canavar
2014 Aksiyon Oyuncu 6.5 770
2012 Dram Oyuncu 6.8 1,337
- Oyuncu 6.4 108
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019