Giriş Kayıt
C.C. Hang

C.C. Hang


Yapımcı

C.C. Hang, yapımcı.

John Doe: Vigilante (2014), Lagerfeuer (2013), (2015) Çıtır Kaçak Tehlikeli (2015), (2012) Büyük Umutlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 5.0 426

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Yapımcı 5.4 16,979
2014 Dram Yapımcı 5.8 3,249
2014 Komedi Yapımcı 6.1 550
2014 Belgesel Yapımcı 6.0 354
2014 Macera Yapımcı 6.3 411
2014 Suç Yapımcı 6.6 7,883
2013 Dram Yapımcı 7.9 25
2013 Komedi Yapımcı 4.8 140
2013 Dram Yapımcı 6.5 815

Dönüş
2013 Dram Yapımcı 6.0 1,171

Büyük Umutlar
2012 Dram Yapımcı 6.4 11,234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019