Giriş Kayıt
Margaret Gardner

Margaret Gardner


Müzisyen

Margaret Gardner, müzisyen.

Straight Outta Compton (2015), Genç Çıraklar (2013), Smash (2012), When the Game Stands Tall (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatil Zamanı
2015 Macera Müzik 6.1 85,475
2015 Biyografi Müzik 7.9 161,859

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 468,614

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.4 625,214

İşimiz İş
2015 Komedi Müzik 5.4 28,117

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Müzik 6.3 140,888
2014 Dram Müzik 6.7 14,317

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Müzik 8.1 902,623
2014 Suç Müzik 7.2 3,067
2014 Aksiyon Müzik 6.4 340,958

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Müzik 7.8 632,633

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Müzik 6.6 10,429

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 515,648

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 177,410

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 664,537

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik 7.7 6,525
2012 Dram Müzik 7.7 15,456
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019