Giriş Kayıt
Margaret Gardner

Margaret Gardner


Müzisyen

Margaret Gardner, müzisyen.

Straight Outta Compton (2015), Genç Çıraklar (2013), Smash (2012), When the Game Stands Tall (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatil Zamanı
2015 Macera Müzik 6.1 84,352
2015 Biyografi Müzik 7.9 160,121

Karınca Adam
2015 Aksiyon Müzik 7.3 457,306

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.4 612,199

İşimiz İş
2015 Komedi Müzik 5.4 27,399

Patrondan Kurtulma Sanatı 2
2014 Komedi Müzik 6.3 139,166
2014 Dram Müzik 6.7 14,229

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Müzik 8.1 885,973
2014 Suç Müzik 7.2 3,061
2014 Aksiyon Müzik 6.4 337,966

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Müzik 7.8 622,159

Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Müzik 6.6 10,309

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Müzik 7.0 507,064

Genç Çıraklar
2013 Komedi Müzik 6.3 176,170

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Müzik 7.2 655,269

Marvel Tek Sayı: Ajan Carter
2013 Kısa Metraj Müzik 7.7 6,400
2012 Dram Müzik 7.7 15,408
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018