Giriş Kayıt
Gregory De Iulio

Gregory De Iulio


Müzisyen, Müzisyen

Gregory De Iulio, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Müzik 4.0 173
2016 Gerilim Müzik 8.0 24
2015 Aksiyon Müzik 2.4 161

Kana Susayanlar
2013 Dram Müzik 3.8 1,742
2012 Aile Müzik 4.4 96
2012 Komedi Müzik 5.1 68
Dizi Altyazıları
True Detective (3,686) The Flash (2,568) Vikings (2,256) Shameless (2,158) Star Trek: Discovery (1,871) Project Blue Book (1,736) Inside No. 9 (1,665) Counterpart (1,617) This Is Us (1,229) The Big Bang Theory (1,133)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019